راهنمای صفر تا صد وریفای‌کردن پی‌پال PayPal

|
11 بهمن 1403

مقدمه

آیا تا به حال این پرسش برایتان پیش آمده که چطور می‌توانید در ایران صاحب یک حساب پی پال شوید؟ پی پال (PayPal) یکی از بزرگ‌ترین و معروف‌ترین سرویس‌های پرداخت آنلاین در جهان است که امکان ارسال، دریافت، و مدیریت پول را در سطح بین‌المللی فراهم می‌کند. اما وجود تحریم‌ها و محدودیت‌ها باعث شده کاربران ایرانی نتوانند به‌طور مستقیم با اطلاعات ایران در پی پال ثبت‌نام کنند. ازاین‌رو، بسیاری از کاربران به دنبال «آموزش وریفای پی پال»، «راهنمای وریفای پی پال» و پاسخ به این سؤال هستند که «چگونه اکانت پی پال وریفای کنم؟». در این مقاله، قصد داریم به‌صورت کاملاً قدم‌به‌قدم، صفر تا صد ساخت و وریفای حساب پی پال را با تمرکز بر حساب شخصی (Personal) توضیح دهیم.

راهنمای صفر تا صد وریفای‌کردن پی‌پال PayPal

البته پی پال حساب تجاری (Business) هم ارائه می‌دهد که برای شرکت‌ها و کسب‌وکارها مناسب‌تر است. اما در ایران، اغلب افراد به یک حساب شخصی نیاز دارند تا بتوانند خریدهای آنلاین بین‌المللی خود را انجام دهند یا مبالغی را از دوستان و آشنایان در خارج از کشور دریافت کنند. به همین دلیل است که در این مقاله تأکید بیشتری روی حساب شخصی پی پال خواهیم داشت. بااین‌حال، در مرحله اول (ورود به وبسایت پی پال و انتخاب بین حساب شخصی و تجاری)، اشاره‌ای کوتاه به حساب تجاری خواهیم کرد تا در صورت تمایل، تفاوت را درک کنید؛ سپس مراحل ثبت‌نام و وریفای را صرفاً برای حساب شخصی توضیح می‌دهیم.


چرا پی‌پال و چرا حساب شخصی؟

قبل از اینکه به مراحل کار بپردازیم، بهتر است به طور خلاصه بگوییم چرا پی پال این‌قدر محبوب است و چرا حساب شخصی برای بیشتر کاربران ایرانی کفایت می‌کند. پی پال یک سرویس جامع برای پرداخت‌های آنلاین است که شرکت‌های بزرگ و کوچک در سراسر دنیا آن را قبول دارند. اگر می‌خواهید در سایت‌هایی مانند eBay یا بسیاری فروشگاه‌های خارجی خرید کنید، اغلب نخستین گزینه پیشنهادی در بخش پرداخت، پی پال خواهد بود. همچنین، اگر بخواهید پولی از دوستی در خارج از کشور دریافت کنید، پی پال کار را آسان می‌کند و راهی امن و سریع است.

راهنمای صفر تا صد وریفای‌کردن پی‌پال PayPal

پی پال امکانات مختلفی دارد که بسته به نوع حساب، در دسترس کاربران قرار می‌گیرد. دو نوع اصلی حساب پی پال عبارت‌اند از:

  • حساب شخصی (Personal)
  • حساب تجاری (Business)

حساب شخصی برای افراد عادی مناسب است؛ کسانی که می‌خواهند خرید آنلاین یا نقل و انتقال مالی معمولی داشته باشند. حساب تجاری برای کسب‌وکارها، فریلنسرها و افرادی است که درآمد دلاری بالایی کسب می‌کنند یا نیاز به ابزارهای مخصوص مدیریت فروش دارند. ایجاد حساب تجاری معمولاً مستلزم ارائه مدارک رسمی و هویتی شرکت یا کسب‌وکار شماست که در شرایط کاربران ایرانی، دشواری خاص خود را دارد.

به همین دلیل است که در این مقاله درباره حساب شخصی حرف می‌زنیم. اگر بعدها تصمیم به گسترش کارتان گرفتید، می‌توانید حسابتان را به حساب تجاری ارتقا دهید، ولی در حالت عادی حساب شخصی پاسخ‌گوی نیاز اکثر کاربران است. حالا اگر آماده‌اید که وارد دنیای پی پال شوید، بیایید با ده گام اصلی آشنا شویم که در بخش‌های آتی هر گام را دقیق بررسی خواهیم کرد. اما پیش از آن، خلاصه مراحل را یک بار ببینید:

  1. ورود به وبسایت پی پال و انتخاب بین حساب شخصی و تجاری
  2. انتخاب کشور یا ریجن پی پال
  3. وارد کردن ایمیل
  4. وارد کردن شماره موبایل
  5. وارد کردن آدرس
  6. وارد کردن اطلاعات هویتی
  7. لینک کردن و تایید یک کارت بانکی معتبر

در ادامه هرکدام از این مراحل را جداگانه بررسی کرده و نکته‌های ضروری را بیان می‌کنیم. از رعایت مسائل امنیتی گرفته تا استفاده از VPS و خرید کارت اعتباری پی پال، همه را قدم‌به‌قدم خواهیم گفت.


اهمیت استفاده از VPS یا IP ثابت

در همین ابتدا، بد نیست به یکی از مهم‌ترین چالش‌های کاربران ایرانی اشاره کنیم: تحریم‌ها و حساسیت پی پال به آی‌پی‌های ایران. پی پال به محض تشخیص آی‌پی ایرانی، حساب را مسدود می‌کند و حتی اگر حساب شما قبلاً ایجاد شده باشد، باز هم خطر بلاک شدن آن هست. بنابراین برای ساخت حساب پی پال، بهتر است از یک VPS (سرور مجازی اختصاصی) یا VPN با آی‌پی ثابت خارج از ایران بهره ببرید. VPS مطمئن‌تر است؛ زیرا نه‌تنها آی‌پی شما ثابت می‌ماند، بلکه سرعت و کیفیت اتصال هم بالاتر است و احتمال بروز خطا کاهش می‌یابد.

راهنمای صفر تا صد وریفای‌کردن پی‌پال PayPal

همچنین اگر چند بار از آی‌پی کشورهای مختلف وارد حساب پی پال شوید، ممکن است سیستم هوشمند این پلتفرم شما را مشکوک ارزیابی کرده و حساب را محدود کند. توصیه جدی این است که حتماً تا پایان کار (و پس از آن) از یک آی‌پی ثابت و یک موقعیت جغرافیایی استفاده کنید. مثلاً اگر کشوری که در پی پال انتخاب می‌کنید آمریکا باشد، همیشه با VPS آمریکا متصل شوید. اگر بخواهید هر بار از یک VPN رایگان نامطمئن استفاده کنید که سرورهایش دائم عوض می‌شوند، به احتمال زیاد حساب شما ظرف چند روز مسدود خواهد شد.

البته بحث آی‌پی تنها یکی از جنبه‌های محدودیت برای کاربران ایرانی است؛ در مراحل بعدی مثل واردکردن شماره تلفن یا دریافت پیامک تأیید هم ممکن است با چالش مواجه شوید. ولی نگران نباشید؛ در ادامه، راهکارهایی برای همه این موارد ارائه می‌کنیم. حالا وقت آن است که برویم سراغ مراحل هفت‌گانه ایجاد و وریفای حساب پی پال شخصی. این گام‌ها را به ترتیب انجام دهید تا در نهایت به یک حساب تقریباً پایدار و امن برسید.


گام اول: ورود به وبسایت پی‌پال و انتخاب بین حساب شخصی و تجاری

گام نخست در راهنمای وریفای پی پال، ورود به سایت رسمی این سرویس است. ابتدا مرورگر سیستم خود را باز کنید؛ ترجیحاً از مرورگرهای امن و رایجی مثل گوگل کروم یا فایرفاکس استفاده نمایید. پیش از مراجعه به وبسایت، مطمئن شوید که به VPS یا VPN قابل اعتمادی وصل هستید و آی‌پی شما مربوط به کشوری است که در ادامه برای ساخت حساب انتخاب خواهید کرد (مثلاً آمریکا، کانادا یا آلمان). سپس به آدرس PayPal.com بروید.

در صفحه اصلی پی پال، گزینه‌هایی مانند Sign Up را می‌بینید. روی آن کلیک کنید تا وارد مرحله ثبت‌نام شوید. حالا پی پال از شما می‌پرسد که قصد ساخت چه نوع حسابی را دارید: Personal یا Business. اگر صرفاً می‌خواهید به‌عنوان یک کاربر معمولی، خریدهای اینترنتی انجام دهید یا مبالغی را انتقال دهید، حساب شخصی (Personal) برایتان مناسب‌تر است. حساب تجاری (Business) امکانات پیشرفته‌تری دارد، ولی مستلزم ارائه مدارک شرکتی و اطلاعات رسمی بیشتری است.

راهنمای صفر تا صد وریفای‌کردن پی‌پال PayPal

نکته مهم: به محض اینکه در این مرحله گزینه حساب شخصی را انتخاب کردید و «Next» یا «Get Started» را زدید، ممکن است پی پال از طریق کوکی‌ها و آی‌پی شما تشخیص دهد از کدام کشور هستید. بنابراین اگر هنوز VPS وصل نکرده‌اید، امکانش هست به مشکل بخورید. پیشنهاد می‌شود از همان ابتدا با آی‌پی کشور مقصد وارد وبسایت شوید تا همه چیز یکدست جلو برود و در قسمت بعد (انتخاب کشور یا ریجن) هم دچار تناقض نشوید.


گام دوم: انتخاب کشور یا ریجن پی‌پال

پس از انتخاب نوع حساب، پی پال معمولاً از شما می‌خواهد کشوری را که قصد دارید حساب را در آن فعال کنید انتخاب نمایید. فهرستی از کشورها به نمایش درمی‌آید و شما باید یکی را تیک بزنید. اگر قصد دارید بعدها حتی برای دریافت کارت پی پال یا تأیید آدرس از مدارک دوستان و آشنایان در خارج بهره ببرید، همان کشوری را انتخاب کنید که دسترسی به اطلاعات واقعی‌اش دارید. مثلاً اگر خواهرتان در کانادا ساکن است و می‌توانید از شماره تلفن یا قبض آب و برق او استفاده کنید، کشور کانادا را بزنید.

راهنمای صفر تا صد وریفای‌کردن پی‌پال PayPal

اگر کشوری را انتخاب کنید که تحریم نباشد (مثلاً آمریکا)، پی پال اجازه ادامه فرایند ثبت‌نام را می‌دهد. اما اگر به اشتباه ایران را انتخاب کنید یا سیستم متوجه شود آی‌پی شما متعلق به ایران است، با خطای عدم ارائه سرویس مواجه می‌شوید. لذا مجدداً تأکید می‌کنیم که پیش از ورود به وبسایت، VPS یا VPN خود را فعال کنید و تمام مراحل را با آی‌پی کشور مقصد پیش ببرید. انتخاب یک کشور تحریم‌نشده اولین و مهم‌ترین قدم برای موفقیت است.

نکته: کشور های ترکیه ، ایران ، سوریه ، کره شمالی و کوبا در پی‌پال تحریم هستند و پی پال هیچ خدماتی به این کشور ها ارائه نمیکند. 


گام سوم: وارد کردن ایمیل

به یکی از مهم‌ترین بخش‌های آموزش وریفای پی پال می‌رسیم: واردکردن ایمیل. ایمیل شما همان نام کاربری اصلی در پی پال خواهد بود و برای هر تراکنش، اعلان یا بازیابی حساب استفاده می‌شود. بنابراین، آدرس ایمیلی را انتخاب کنید که مطمئن باشید همیشه به آن دسترسی دارید. اگر قبلاً با این ایمیل در پی پال ثبت‌نام کرده‌اید و اکانتی (ولو ناقص) دارید، امکان استفاده مجدد از آن را نخواهید داشت؛ باید آدرس دیگری انتخاب کنید.

معمولاً کاربران ایرانی از جیمیل (Gmail) یا یاهو (Yahoo) استفاده می‌کنند. این سرویس‌ها به خوبی با پی پال سازگارند و خود پی پال توصیه می‌کند از خدمات ایمیل شناخته‌شده بهره ببرید. اگر ایمیل سازمانی یا شخصی دارید هم مانعی وجود ندارد؛ ولی ممکن است در مراحل بعد اگر پی پال بخواهد ایمیل را تأیید کند، با دردسر بیشتری روبه‌رو شوید. همچنین، اگر از ایمیل‌های موقت استفاده کنید، ریسک بالایی است؛ زیرا در آینده برای تأیید دوباره یا دریافت پیام‌های امنیتی، امکان دارد دیگر نتوانید وارد آن ایمیل شوید.

پس از وارد کردن آدرس ایمیل، پی پال به سراغ انتخاب رمز عبور می‌رود. توجه داشته باشید که این رمز باید قوی باشد و حاوی حروف بزرگ، حروف کوچک، اعداد و نمادها باشد. استفاده از رمز عبورهای ساده مثل 12345678 یا password باعث می‌شود حسابتان در معرض خطر هک شدن قرار گیرد. اگر پی پال تشخیص دهد رمزتان ضعیف است، احتمالاً پیام هشدار می‌دهد و از شما می‌خواهد پسورد قوی‌تری انتخاب کنید.

راهنمای صفر تا صد وریفای‌کردن پی‌پال PayPal

وقتی ایمیل و رمز عبور را تایید کردید، پی پال ممکن است از شما بخواهد دوباره رمز را وارد کرده و یک یا دو پرسش امنیتی (Security Question) پاسخ دهید. این سؤالات برای مواقعی طراحی شده‌اند که رمزتان را فراموش کرده باشید یا بخواهید حسابتان را بازیابی کنید. توصیه می‌شود پاسخ‌های دقیق و البته محرمانه وارد کنید و در جایی امن نگه دارید. خلاصه اینکه مرحله ایمیل یک گام بسیار کلیدی است؛ چراکه این آدرس، برای طول عمر حسابتان مورد استفاده قرار خواهد گرفت.


گام چهارم: وارد کردن شماره موبایل

بعد از ایمیل، نوبت به واردکردن شماره موبایل می‌رسد. شاید بپرسید «مگر نمی‌توان بدون شماره موبایل حساب ساخت؟» واقعیت این است که پی پال اصرار دارد هر حساب فعال، یک شماره موبایل منحصربه‌فرد داشته باشد؛ به‌خصوص در کشورهایی مثل آمریکا و کانادا. این شماره، برای دریافت پیامک تأیید، ارسال نوتیفیکیشن امنیتی، و حتی تماس‌های پی پال جهت احراز هویت به کار می‌رود. بنابراین باید شماره کشوری را وارد کنید که در گام دوم برگزیدید.

راهنمای صفر تا صد وریفای‌کردن پی‌پال PayPal

اگر در آن کشور دوست یا فامیلی دارید که مایل است به شما کمک کند، می‌توانید از خط واقعی او استفاده کنید. اما اکثر ایرانی‌ها از شماره مجازی بهره می‌برند. شماره مجازی سرویس‌هایی هستند که شماره تلفن آن کشور را در اختیار شما قرار می‌دهند و از طریق وب یا اپلیکیشن، پیامک را دریافت می‌کنید. نکته اینجاست که برخی شماره‌های مجازی موقت‌اند و پس از یک بار مصرف، در دسترس باقی نمی‌مانند. اگر در آینده پی پال دوباره پیامک تأییدی بفرستد، ممکن است با مشکل مواجه شوید. بنابراین توصیه می‌شود از سرویس‌های شماره مجازی شناخته‌شده استفاده کنید که پایداری خوبی دارند.

وقتی شماره را وارد کردید، پی پال غالباً یک کد چند رقمی ارسال می‌کند و از شما می‌خواهد در کادر مربوطه وارد کنید. اگر کد نرسید، چند دقیقه صبر کنید یا گزینه «Resend» را بزنید. گاهی اوقات هم تأخیر در دریافت پیامک به خاطر اختلالات بین‌المللی است. در نهایت اگر موفق نشدید پیامک را بگیرید، شاید مجبور شوید سرویس شماره مجازی خود را عوض کنید. به محض وارد کردن کد، پی پال شماره را تأیید می‌کند و فرایند ثبت‌نام یک قدم بزرگ به جلو می‌رود.

پس از تأیید شماره، پی پال شما را به صفحه‌ای می‌برد که باید سایر اطلاعات را وارد کنید؛ مانند آدرس، تاریخ تولد و … . البته یادآور می‌شویم که اگر شماره را درست وارد نکرده باشید یا پی پال به آن اعتماد نداشته باشد، بعداً در مرحله وریفای حساب به مشکل خواهید خورد. شماره موبایل در بسیاری از مراحل امنیتی نقشی کلیدی دارد و اگر در دسترس نباشد، حساب شما ممکن است به بن‌بست برسد.


گام پنجم: وارد کردن اطلاعات هویتی

در مرحله بعد، پی پال از شما می‌خواهد اطلاعات هویتی را وارد کنید. این اطلاعات معمولاً شامل نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد، ملیت، و شاید یک شماره شناسایی مثل شماره گواهینامه یا پاسپورت است. کاربران ایرانی چون نمی‌توانند اطلاعات ملی ایران را ارائه دهند (تحریم پی پال و پذیرش‌نشدن ایران)، ناچار می‌شوند اطلاعات یک کشور دیگر را وارد کنند.

راهنمای صفر تا صد وریفای‌کردن پی‌پال PayPal

برخی افراد نام و مشخصات واقعی دوستان یا بستگانی را که تابعیت آن کشور را دارند، استفاده می‌کنند؛ زیرا اگر روزی پی پال مدرک اضافی بخواهد، بتوانند واقعاً مدارکی ارائه دهند. اما خیلی‌ها هم از هویت ساختگی بهره می‌برند که ریسک بالایی دارد. اگر آدرس و نام شما با کارت بانکی یا مدارکی که بعداً پی پال می‌خواهد سازگار نباشد، حساب مسدود می‌شود.

مهم‌ترین نکته این است که اگر اسم و تاریخ تولدی را وارد می‌کنید، در آینده ممکن است پی پال برای رفع محدودیت، تصویری از پاسپورت یا کارت شناسایی بخواهد. اگر اطلاعاتی که قبلاً ثبت کرده‌اید متفاوت باشد، حساب بلاک می‌شود. پس اگر قصد دارید حسابی پایدار داشته باشید، بهتر است از اطلاعاتی استفاده کنید که قادر به اثباتشان هستید. البته بسیاری از کاربران ایرانی، علی‌رغم ریسک موضوع، از مدارک نیمه‌واقعی یا هویت دوستان و آشنایان مقیم خارج بهره می‌برند.

بعد از وارد کردن اطلاعات هویتی، پی پال گاهی از شما درخواست می‌کند یک سری تیک‌ها را بزنید و تأیید نمایید که شرایط و قوانین سرویس را پذیرفته‌اید. با قبول این شرایط و کلیک بر روی «Agree and Create Account»، حساب شما رسماً ایجاد می‌شود. ولی همچنان در حالت تأییدنشده (Unverified) است. گام بعدی، لینک کردن کارت بانکی و تأیید آن است تا بتوانید از همه قابلیت‌ها بهره ببرید و محدودیت‌های تراکنش را بردارید.


گام ششم: وارد کردن آدرس

بعد از ایمیل و شماره تلفن، پی پال برای تکمیل پروفایل از شما می‌خواهد آدرس پستی‌تان را وارد کنید. این آدرس باید مربوط به کشوری باشد که در مرحله دوم انتخاب کرده‌اید. مثلاً اگر حساب پی پال را روی آمریکا راه‌اندازی کرده‌اید، یک آدرس واقعی در آمریکا (شامل نام خیابان، پلاک یا شماره، شهر، ایالت و کد پستی) لازم دارید. حال اگر دوست یا آشنایی در آنجا دارید، بهترین راه این است که آدرس دقیق منزل یا محل کارشان را بگیرید.

راهنمای صفر تا صد وریفای‌کردن پی‌پال PayPal

اگر چنین دسترسی ندارید، می‌توانید از سایت‌های «Fake Address Generator» استفاده کنید که برای هر کشوری، آدرس‌های معتبری تولید می‌کنند. توجه داشته باشید که این آدرس‌ها تصادفی هستند؛ اما قالب درستی دارند و در اغلب موارد برای ثبت‌نام کافی‌اند. بااین‌حال، پی پال گاهی درخواست تأیید مدارک (مثلاً قبض برق) می‌کند. در آن صورت اگر آدرس واقعی نباشد، دچار مشکل می‌شوید. پس بهتر است از قبل پیش‌بینی کنید که اگر پی پال مدرک خواست، چه پاسخی دارید.

آدرس باید شامل این موارد باشد:

  • نام خیابان (Street)
  • شهر (City)
  • ایالت یا استان (اگر کشور مدنظر چنین بخشی دارد)
  • کد پستی (ZIP Code یا Postal Code)

گاهی هم پی پال می‌خواهد نام منطقه یا ناحیه را جداگانه وارد کنید. سعی کنید در درج این اطلاعات دقیق باشید و فرمت رایج در آن کشور را رعایت کنید. بعضی افراد تمام بخش‌ها را به‌صورت سرهم وارد می‌کنند و موجب اشتباه می‌شوند. ساختار غلط ممکن است پی پال را به جعلی بودن آدرس شما مشکوک کند. اگر همه چیز را درست وارد کردید، یک مرحله دیگر به حساب شخصی نزدیک شده‌اید.


گام هفتم: لینک‌کردن و تایید یک کارت بانکی معتبر

مرحله هفتم و پایانی از ساخت حساب پی پال، اما مهم‌ترین بخش آموزش وریفای پی پال، همین گام است. اگر کارت بانکی بین‌المللی نداشته باشید، پی پال به حسابتان اعتماد نخواهد کرد و محدودیت‌های سنگینی بر آن اعمال می‌کند. لینک کردن کارت (Credit یا Debit) به این معناست که پی پال مطمئن می‌شود شما واقعی هستید و یک پشتوانه مالی تاییدشده دارید.

راهنمای صفر تا صد وریفای‌کردن پی‌پال PayPal

اما بسیاری از ما در ایران حساب بانکی خارجی نداریم. اینجاست که خرید کارت اعتباری پی پال یا خرید ویزا کارت پی پال از سایت‌هایی نظیر اسپایسی راهگشا می‌شود. در این روش، شما یک کارت مجازی یا فیزیکی با اطلاعات صادره از یک بانک خارجی دریافت می‌کنید که توسط پی پال پذیرفته می‌شود. در بخش «Wallet» (یا «Money») پی پال، گزینه‌ای با عنوان «Link a card or bank» می‌بینید. روی آن کلیک کنید و اطلاعات کارت را وارد کنید؛ شامل شماره 16 رقمی کارت، تاریخ انقضا (Expiry Date)، و کد CVV (معمولاً سه یا چهار رقم).

وبسایت اسپایسی کارت های بانکی برای تمام ریجن ها به‌جز ریجن آمریکا ارائه میدهد پس در هنگام خرید مطمئن شوید ریجن آمریکا نباشد.

پی پال برای صحت‌سنجی، یک تراکنش آزمایشی کوچک (مثلاً 1 یا 2 دلار) از کارت شما کم می‌کند یا مسدود نگه می‌دارد. در شرح این تراکنش در صورتحساب کارت، یک کد چندرقمی یا یک عبارت حاوی «PP» دیده می‌شود. باید این کد را در پی پال وارد کنید تا کارت تأیید شود. معمولاً یک تا سه روز کاری طول می‌کشد تا آن تراکنش در صورتحساب کارت ظاهر شود. اگر کارتتان را از اسپایسی خریده‌اید، می‌توانید وارد پنل کاربری مرتبط با کارت شوید یا با پشتیبانی تماس بگیرید تا کد را در اختیارتان بگذارند.

راهنمای صفر تا صد وریفای‌کردن پی‌پال PayPal

به محض وارد کردن کد در بخش «Confirm card»، پی پال وضعیت حساب را به «Verified» تغییر می‌دهد. این امر باعث می‌شود محدودیت‌های ابتدایی مثل سقف برداشت 500 دلار در ماه برداشته شود. البته بسته به نوع حساب (Person، Premier، Business) یا کشور انتخابی، برخی محدودیت‌های دیگر هم ممکن است وجود داشته باشد؛ ولی در حالت کلی، حساب شما آماده‌ی نقل و انتقال مالی است.


مراقبت‌های پس از وریفای حساب پی پال

حالا که می‌دانید «چگونه اکانت پی پال وریفای کنم؟»، باید با واقعیت دیگری روبه‌رو شوید: نگهداری از حساب پی پال در ایران ریسک دارد و هر لحظه ممکن است پی پال به ایرانی بودن شما پی ببرد و حسابتان را بلاک کند. بنابراین رعایت نکات زیر ضروری است:

  • همیشه از VPS با آی‌پی کشور انتخابی استفاده کنید: به‌هیچ‌وجه با آی‌پی ایران وارد حسابتان نشوید. حتی استفاده از VPNهایی که سرورهای متعددی دارند ریسک است؛ چون ممکن است یک بار به سرور آمریکایی وصل باشید و دفعه دیگر به سرور انگلیسی. پی پال این تغییرات را مشکوک تلقی می‌کند.
  • از تراکنش‌های ناگهانی و بزرگ پرهیز کنید: اگر تازه حسابتان را ساخته‌اید، ارسال یا دریافت مبالغ سنگین (مثلاً چند هزار دلار) در یک روز، پی پال را حساس می‌کند. بهتر است کم‌کم تراکنش‌ها را افزایش دهید تا حسابتان سابقه پیدا کند.
  • ایمیل و رمز عبور را امن نگه دارید: اگر فردی به ایمیل یا رمز پی پالتان دسترسی پیدا کند، می‌تواند بدون مانع پولتان را منتقل کند. همچنین احراز هویت دومرحله‌ای (2FA) را اگر در دسترس است، فعال نمایید.
  • پاسخ‌گویی به درخواست مدارک: اگر پی پال در آینده مدارک بیشتری خواست و شما نتوانید ارائه دهید، حساب بلاک می‌شود. پس از ابتدا باید آدرس و هویتتان را طوری تنظیم کنید که در شرایط حساس، مدارک مورد نیاز را ارائه دهید.
  • نگه داشتن موجودی زیاد در حساب: پی پال شرکتی آمریکایی است و اگر حسابتان بسته شود، ممکن است ماه‌ها نتوانید به موجودی دسترسی داشته باشید. توصیه می‌شود مبالغ بالایتان را سریعاً به کارت یا حساب دیگری منتقل کنید (البته با رعایت جوانب احتیاط).

نکاتی درباره خرید کارت اعتباری پی‌پال از اسپایسی

اگر تصمیم گرفتید برای وریفای PAYPAL با کمترین هزینه از کارت‌های اعتباری مجازی استفاده کنید، وبسایت اسپایسی می‌تواند گزینه مناسبی باشد. در این وبسایت، انواع کارت‌های ویزا و مستر با مبالغ متفاوت عرضه می‌شود. شما می‌توانید بر اساس نیازتان، کارتی بخرید که برای مثال 5 دلار یا 10 دلار موجودی دارد. این موجودی برای انجام تراکنش آزمایشی پی پال کافی است.

چرا باید از اسپایسی بخریم؟ مهم‌ترین مزیت، پشتیبانی فارسی و ارائه سریع اطلاعات کارت است. به‌محض سفارش، اطلاعات کارت (شماره، تاریخ انقضا، CVV) در اختیارتان قرار می‌گیرد. اگر هم در فرایند تأیید کارت با پی پال مشکلی داشتید، می‌توانید از تیم پشتیبانی راهنمایی بگیرید. ضمناً اگر به سرویس‌های دیگر مثل خرید اشتراک‌های نرم‌افزارها یا سرویس‌های خارجی نیاز داشته باشید، اسپایسی خدمات جامعی در این زمینه ارائه می‌دهد.

در عین حال، حتماً دقت کنید که هنگام خرید، کشوری که کارت متعلق به آن است با کشوری که در پی پال انتخاب کرده‌اید مطابقت داشته باشد. اگر قصد دارید حساب پی پال آلمانی بسازید ولی کارتی با Billing Address متعلق به آمریکا بخرید، ممکن است پی پال به این مغایرت شک کند. هرچند در بسیاری موارد کاربران کارت کشورهای متفاوت را هم لینک کرده‌اند و مشکلی نبوده، ولی بهتر است ریسک نکنید.


تجربه کاربران ایرانی در ساخت حساب پی پال

سال‌هاست کاربران ایرانی روش‌های گوناگون را برای داشتن یک حساب پی پال پیموده‌اند. برخی‌ها از دوستان خارجی کمک می‌گیرند؛ برخی شماره یا مدارک اجاره می‌کنند؛ عده‌ای هم حساب‌های آماده می‌خرند. اما تجربه نشان داده که اگر اصول اساسی را رعایت نکنید، دیر یا زود حساب بسته می‌شود. به همین علت، بهترین مسیر این است که از ابتدا با فکر جلو بروید:

  • یک کشور مشخص (غیرتحریم) انتخاب کنید.
  • یک VPS اختصاصی همان کشور داشته باشید.
  • شماره موبایل و آدرس واقعی یا معتبر بگیرید.
  • کارت اعتباری بین‌المللی متناسب با آن کشور تهیه کنید.
  • اطلاعات هویتی را طوری وارد کنید که در صورت بررسی بیشتر، بتوانید اثبات کنید.

عده‌ای از کاربران سال‌هاست با حسابتان به همین سبک کار می‌کنند و هیچ مشکلی نداشته‌اند. اما اگر حتی یکی از موارد بالا را ناقص بگذارید یا آی‌پی را عوض کنید یا اطلاعات غیردقیق بدهید، سیستم هوشمند پی پال به شما مشکوک می‌شود و فرایند «Resolution Center» آغاز می‌گردد. در این بخش باید مدارک مکتوب و معتبر ارائه دهید وگرنه حساب بلاک می‌شود.


آیا می‌توان از حساب پی پال بدون وریفای استفاده کرد؟

سؤال رایجی‌ست که برخی مطرح می‌کنند: «من می‌توانم حساب را بسازم ولی کارت لینک نکنم؟» پاسخ این است که بله، حساب ساخته می‌شود ولی محدودیت‌های زیادی خواهید داشت. معمولاً سقف برداشت و ارسال شما 500 دلار یا گاهی کمتر است و احتمال مسدود شدن حساب هم بیشتر خواهد بود؛ زیرا پی پال می‌بیند هیچ منبع مالی یا بانکی معتبری ندارید. اگر فقط می‌خواهید مثلاً 20 دلار پرداخت کنید، شاید کفایت کند، اما خیلی زود به بن‌بست می‌رسید. علاوه بر این، بسیاری از سایت‌ها تنها به حساب‌های تأییدشده اجازه خرید می‌دهند.

در عمل، اکثر کاربران ایرانی که جدی‌تر کار می‌کنند، دیر یا زود باید به سراغ وریفای حساب بروند. بنابراین چرا از همان اول حسابی نسازید که بتوانید به‌طور پایدار از آن بهره ببرید؟ همینجاست که اهمیت خرید کارت اعتباری پی پال یا خرید ویزا کارت پی پال روشن می‌شود. با یک کارت معتبر، حساب شما رسمی‌تر تلقی خواهد شد و می‌توانید تراکنش‌های بالاتری داشته باشید.


دغدغه‌های امنیتی و کنترل ریسک

یکی از نگرانی‌های بزرگ کاربران این است که «اگر روزی پی پال بفهمد من ایرانی هستم، تکلیف موجودی حسابم چه می‌شود؟» متأسفانه در صورتی که پی پال حساب را بلوکه کند، ممکن است موجودی را تا 180 روز نگه دارد و بعد اجازه برداشت بدهد. در مواردی هم دیده شده پول به طور کلی ضبط می‌شود. این موارد معمولاً زمانی اتفاق می‌افتد که پی پال مطمئن شود خلاف قوانینش عمل کرده‌اید (مثلاً آدرس یا مدارک جعلی ثبت کرده‌اید). به همین خاطر است که اکثر کاربران، موجودی بالایی در پی پالشان نگه نمی‌دارند.

بهتر است در طول ماه یا هفته، بسته به میزان درآمد یا پرداخت‌هایتان، موجودی را به حداقل برسانید. اگر به هر دلیلی به مبلغی نیاز ندارید، به کارت یا حساب بین‌المللی دیگری منتقل کنید (البته باز هم باید همان مشکلات VPS و اطلاعات یکسان را رعایت کنید). کنترل ریسک در بحث حساب پی پال برای ایرانی‌ها اهمیت بالایی دارد؛ چون بدون رعایت این نکات، ممکن است کل زحماتتان به باد برود.


حساب تجاری یا شخصی؛ آیا واقعاً نیازی به بیزینس هست؟

در گام اول اشاره کردیم که شما بین حساب شخصی و تجاری حق انتخاب دارید. اما واقعاً چرا به حساب تجاری نیاز پیدا می‌کنید؟ حساب بیزینس قابلیت‌هایی مثل صدور فاکتور، استفاده از نام تجاری، و سقف بالاتر تراکنش دارد. اگر مثلاً یک فروشگاه اینترنتی دارید و می‌خواهید از سراسر دنیا پرداخت دریافت کنید، حساب بیزینس برای شما مناسب‌تر است. اما راه‌اندازی حساب بیزینس اغلب مستلزم ارائه مدارک شرکت ثبت‌شده در خارج از ایران است.

راهنمای صفر تا صد وریفای‌کردن پی‌پال PayPal

بنابراین اگر شخصی هستید که گهگاه خریدهای اینترنتی انجام می‌دهید، در حال فریلنسری هستید یا مبالغ نه‌چندان بالا را ردوبدل می‌کنید، حساب شخصی همه نیازتان را برطرف می‌کند. حتی می‌توانید تا مدت‌ها بدون مشکل کار کنید و وقتی روند کاری‌تان حرفه‌ای شد، تصمیم بگیرید حساب را ارتقا دهید. این مقاله هم برای همین هدف نوشته شده است؛ تا یک فرد عادی بتواند «آموزش وریفای پی پال» را به زبان ساده یاد بگیرد.


هزینه ساخت حساب پی پال برای ایرانیان

ساخت حساب پی پال در کشورهای غیرتحریم رایگان است، اما برای کاربران ایرانی هزینه‌ها از جای دیگری ناشی می‌شود. اولین هزینه، خرید VPS یا VPN آی‌پی ثابت است. هزینه دوم، خرید کارت اعتباری پی پال یا خرید ویزا کارت پی پال به‌منظور وریفای حساب است. اگر هم شماره موبایل واقعی ندارید و ناچارید شماره مجازی بخرید، این هم یک هزینه دیگر محسوب می‌شود.

از طرفی، اگر بخواهید دوستان یا واسطه‌های خارج از کشور برایتان حساب بسازند، ممکن است آن‌ها هم دستمزدی طلب کنند. در مجموع، اگر همه چیز را در ارزان‌ترین حالت انجام دهید (مثلاً یک VPS معمولی بخرید و یک کارت با موجودی کم)، شاید کل هزینه‌تان به چند صد هزار تومان برسد. اما اگر بخواهید VPS بسیار قدرتمند و طولانی‌مدت داشته باشید و کارتی با موجودی بالا بخرید، این رقم می‌تواند بیشتر شود.

نباید فراموش کرد که پی پال هم برای هر تراکنش یا تبدیل ارز، کارمزدی دریافت می‌کند. مبلغ این کارمزد بستگی به نوع حساب، کشور مبدأ و مقصد، و نوع تراکنش دارد. ولی در حالت کلی، کارمزد پی پال بین 2.9 تا 4 درصد از مبلغ تراکنش است (برای دریافت پول در حساب بیزینس). در خریدهای اینترنتی، اغلب کارمزد از طرف فروشنده کسر می‌شود و ممکن است شما به عنوان خریدار متوجه آن نشوید.


آیا ساخت حساب پی پال بدون شماره موبایل یا بدون ایمیل ممکن است؟

پی پال برای امنیت کاربران خود دو فاکتور حیاتی تعیین کرده است: شماره موبایل و ایمیل. بدون ایمیل اصلاً نمی‌توانید ثبت‌نام را آغاز کنید. بدون شماره موبایل هم حساب شما ناقص می‌ماند و در هنگام انجام تراکنش به دردسر می‌خورید. اینها روش‌های شناسایی یکتای هر کاربر در شبکه پی پال هستند. پس از نظر فنی، نمی‌توانید بدون شماره موبایل، یک حساب کامل داشته باشید. ممکن است در مرحله ثبت‌نام اولیه اجازه بدهد صرفاً ایمیل وارد کنید، ولی خیلی زود برای وریفای و امنیت حسابتان، شماره موبایل را اجباری می‌کند.

لذا بهتر است برای دوری از دردسرهای بعدی، همان ابتدای کار یک شماره موبایل مناسب تهیه کنید. اگر نگران شماره مجازی هستید، از سرویس‌های معتبر استفاده کنید که همواره پیامک‌ها را به دستتان برساند و بعد از یک بار استفاده منقضی نشود. در غیر این صورت، روزی که پی پال کد امنیتی بخواهد، حسابتان را از دست خواهید داد.


جمع‌بندی و سخن آخر

در این مقاله مفصل، سعی کردیم همه گام‌های ضروری برای ساخت و وریفای حساب پی پال شخصی را برای کاربران ایرانی توضیح دهیم. از اینکه چرا باید از VPS استفاده کنید تا چگونه کشوری مناسب انتخاب کنید و چه راهکاری برای شماره موبایل و کارت اعتباری وجود دارد. اگر این هفت مرحله را به دقت طی کنید، شانس موفقیتتان در ایجاد یک حساب پایدار بالا خواهد رفت. البته نباید هرگز فراموش کنید که ایران در فهرست تحریم‌های پی پال قرار دارد و بنابراین همیشه خطر بسته شدن حساب هست. اما با مراقبت‌های لازم و مدیریت ریسک، بسیاری از کاربران ایرانی سال‌هاست که بدون مشکل از حساب پی پال استفاده می‌کنند.

اگر هنوز می‌پرسید «چگونه اکانت پی پال وریفای کنم؟»، پاسخ نهایی این است که حتماً باید یک کارت بانکی معتبر به حساب لینک کنید و فرایند تأیید را از طریق کد تراکنش آزمایشی تکمیل نمایید. بدون آن، هرچند هم حساب بسازید، محدودیت‌های جدی خواهید داشت و دیر یا زود پی پال از شما مدرک کارت بانکی می‌خواهد. اینجاست که خرید کارت اعتباری پی پال یا خرید ویزا کارت پی پال از سایت اسپایسی می‌تواند بهترین و راحت‌ترین مسیر باشد.

در این فرایند، فراموش نکنید نکات امنیتی مثل عدم ورود با آی‌پی ایران، تنظیم دقیق آدرس مطابق کشوری که انتخاب کرده‌اید، تطابق اطلاعات هویتی با مدارکی که شاید روزی نیاز شود و نگه‌نداشتن موجودی زیاد در حساب، همگی در بقای بلندمدت حسابتان نقش دارند. اگر به‌تازگی حساب را ساخته‌اید، ابتدا تراکنش‌های کوچک انجام دهید و اجازه دهید حساب گرم شود. سپس مبالغ بیشتری را دریافت یا ارسال کنید. این کار علاوه بر گمراه‌کردن سیستم‌های نظارتی پی پال، باعث می‌شود سابقه مثبتی ایجاد کنید و کمتر مورد سوءظن قرار بگیرید.

در پایان، امیدواریم این متن جامع که گام‌های «1.ورود به وبسایت پی پال و انتخاب بین حساب شخصی و تجاری، 2.انتخاب کشور یا ریجن پی پال، 3.وارد کردن ایمیل، 4.وارد کردن شماره موبایل، 5.وارد کردن آدرس، 6.وارد کردن اطلاعات هویتی و 7.لینک کردن و تایید یک کارت بانکی معتبر» را پوشش داد، توانسته باشد پاسخگوی پرسش‌های شما در زمینه «آموزش وریفای پی پال» باشد. با رعایت این مراحل، می‌توانید «راهنمای وریفای پی پال» را قدم به قدم عملی کنید و در نهایت «وریفای PAYPAL با کمترین هزینه» را به سرانجام برسانید. فراموش نکنید که سایت اسپایسی همواره آماده است تا با ارائه کارت اعتباری مجازی، فرایند لینک کردن کارت را برای کاربران ایرانی تسهیل کند.

با ایجاد حساب وریفای‌شده پی پال، بسیاری از درهای دنیای تجارت الکترونیک و خرید آنلاین برایتان باز می‌شود. اما تمام این مزایا به شرط رعایت اصول امنیتی، دقت در تطابق اطلاعات و پرهیز از اقدامات عجولانه است. حال که مراحل را به تفصیل می‌دانید، وقت آن است که اگر قصد ساخت حساب پی پال شخصی دارید، دست‌به‌کار شوید و این راهنما را مو به مو دنبال کنید. موفق باشید!

حتما نظر خودتون رو در رابطه با این مطلب برای ما در زیر بنویس.

وبسایت ما هر هفته به همه‌ی نظر دهنده ها هدیه🎁 میده!

چقدر این مطلب به شما کمک کرد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *